Tänane kuupäev Neljapäev 28 Mär, 2024 22:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]




Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede 20 Juul, 2018 22:23 
Eemal
Kasutaja

Liitunud: Laupäev 10 Aug, 2013 21:46
Postitusi: 210
Olen viimase poole aasta jooksul käinud kolmes erinevas kohas ja mõistus on otsas. Esimeses kohas tõsteti autot karpidest. Seda märkasin alles paar nädalat hiljem ja tagantjärele seda tõestada võimatu. Sõna-sõna vastu.
Teises garaazis käisin tagumistel amortidel kinnituspukse vahetamas. Väideti, et linnapealt polnud kusagilt originaale saada ja pressiti sisse mingid tundmata tooted. Lisaks väänati 4 puksi vahetamise eest korralik arve ja käsipidur jäeti ka reguleerimata. Kuigi oli kokku lepitud, et saab see ka tehtud. Läksin huvipärast Morgenist läbi ja amordipuksid olid laokaup. Käes 2 minutiga. Viimases kohas keeras mees roolivõimu pumbale voolikud samamoodi külge tagasi nagu mingi proffessionaal nad paigaldanud oli. Klambritega. Sain sõita umbes 10 km ja voolik lendas tükkideks. Harisin ennast netis viis minutit ning olenemata automargist oli vooliku lappimise kohta vastus üks. Presekat pole mõtet paigata. Mine Hydroscandi ja lase voolik välja vahetada. Hetkel on närv must ja vägisi jääb selline mulje, et ainus võimalus on endale enne remonti asi kapitaalselt selgeks teha ja siis lihtsalt auto kõrval istuda ning vaadata, et keegi mingit jama ei korraldaks. :angry:
Hetkel jätan firmade nimed veel enda teada, kuid tekkis küsimus, et kus käivad teised inimesed oma autot remontimas ja kas on tulemustega rahul.

_________________
Torutööd Tartus 56 932 898


Tagasi üles
 Profiil  
 
PostitusPostitatud: Laupäev 21 Juul, 2018 11:13 
Eemal
Kasutaja
Kasutaja avatar

Liitunud: Pühapäev 17 Dets, 2017 23:01
Postitusi: 322
Asukoht: Tartu-Elva-Jõgeva
Mobiil: 55608255
teenin ise leiba mutri-matina, seega parandan ka ise. välja reklaamida ei taha, sest olen margiesinduses, kus hooldame jaapani ja korea autosid üldse ja mõne Chrysleri puhul võib teadmisi või tööriistu väheks jääda.. küll on mul regulaarsed kasvandikud lisaks enda omale üks 300m, caddy sts ja mõned cherokeed ja range rover, millega on juba mõned õppetunnid käes, et kus ja mis. mu enda hea sõber ja kolleeg on Toppartsis tööl, et kui autot sinna viia, siis las Kaido remondib, siis vähemalt tead, et said hea teenuse. Sillaregulli osas soovitan Ringtee Vianori, seal paluge Toomasele töö panna ja saate väga hea tulemuse.
ehk siis, tegelikult on autoremont imelihtne, kui on piisavalt internetti ja töövahendeid. olen bemmil sidurit vahetanud praami järjekorras ja siis tuli ka isu tõstuki järele.. :D
Et kokkuvõttes, miks ma olen täna siin, kus ma olen, et aastal 2004 jõudsin samale tulemusele, et milleks raha ära anda, kui võib ise teha. :)
Jah, voolikute ja asjadega, kui vähegi on tegemst survevoolikutega, siis Hydroscand või Baltflex ning lihtsalt vollasid müüb Dunlopi pood, viimati oli mingi 15 euri jooksevmeeter. Rohkem pole otsest vajadust olnud aga roolivõimu- ja kliimavoolikutega käin nimetatud kohtades.


Tagasi üles
 Profiil  
 
PostitusPostitatud: Teisipäev 24 Juul, 2018 7:57 
Eemal
Kasutaja

Liitunud: Laupäev 10 Aug, 2013 21:46
Postitusi: 210
Top Partsi koha pealt sain eile omad vitsad kätte. Seda kohta ei soovitaks hetkel vaenlasele ka mitte. Käisin seal roolivõimu pumbale rihmaratast otsa pressimas. Väidetavalt olla juhataja Maksim Kittel ise selle töö teinud. Igaljuhul oli tema see kes pumbaga pooleks tunniks taharuumi tegudele kadus. Lõpptulemuseks oli 5 päeva peavalu ja päris suurt närvikulu, sest ahvid lõhkusid pumpa ümbritseva õlikopsiku ära. Panid selle kruustangide, vahele ja pigistasid liiga kõvasti kinni. Tulemuseks oli küll see, et lubati lahkesti anda uus pump, kuid ei mingit (isegi mitte fiktiivset) vabandamist ja ka pump lubati esialgu saata alles ülehomme õhtuks. Kui natuke rohkem häält tegin siis selgus, et saab pumba paari tunniga pealinnas Cargo peale panna ning Tartusse saata. Rääkimata muude lisakulude hüvitamisest. See tähendab siis teiskordset pumba mahakakkumist jne jne jne.
Ainsaks lohutuseks on see, et hetkel on mul ikkagi koht kuhu ka järgmine kord minna oma autot remontima, sest terve nädalavahetuse sai oma pead vaevatud, et kes ja kuidas selle käki täpsemalt kokku keeras. Kas sattus praakpump, loll juhus, remondimehe hooletus või hoopis midagi muud ootamatut. :)

_________________
Torutööd Tartus 56 932 898


Tagasi üles
 Profiil  
 
Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]


Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 37 külalist


Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

Hüppa:  
cron
POWERED_BY
Chrysler Club Estonia